leketøy for menn norske sex jenter

Norges frekkeste navn har kanskje en korrelasjon med aldersgruppen som handler mest sexleketøy. Ifølge tallene er det nemlig personer i aldersgruppen 35 til 44 år som kjøper mest, etterfulgt av gruppen 25 til 34 år. Personer i gruppen 18 til 24 år kommer på en tredjeplass. Butikken har også tatt en nærmere titt på Norges hvilken kommune som bruker mest penger på sexleketøy.

Ved å sammenligne omsetningen i landets kommuner med antall innbyggere i området, viser det seg at Trysil er kommunen som kjøpte flest sexleketøy per innbygger i De gjør tydeligvis mer i Trysil enn å bare stå på ski for å holde varmen.

I motsatt ende av tabellen, viser det seg at Ringebu i Oppland er kommunen med innbyggere som investerer minst penger i leketøy for voksne. Sammenligner topp med bunn, betyr det at hver Trysil-innbygger kjøper syv dildoer for hver dildo en Ringebu-innbygger kjøper. På generell basis, kjøpte innbyggere i Trysil 2,16 ganger mer sexleketøy enn landsgjennomsnittet.

Kvinner stod for 51,8 prosent av kjøpene hos den erotiske nettbuikken, mens menn ikke er langt bak med de resterende 48,2 prosentene.

Blant årets trender, viser det seg at gutta oftere og oftere bestiller sexleketøy ment for dem - og bakenden. Ifølge butikkens tall steg nemlig salget av analt sexleketøy til menn med hele 42 prosent i sammenlignet med Særlig salget av buttplugs og prostatastimulatorer vil øke, skriver deleier og grunnlegger av Sinful, Mathilde Mackowski, til Side3 i en epost.

Triksene som gir menn sterkere orgasme. Hun legger til at norske menn har blitt tøffere til å prøve ut nye ting på soverommet. Vibratoren Magic Wand er en av Sinfuls mest populære sexleketøy for kvinner. Den ble blant annet kjent gjennom TV-serien "Sex og singelliv". Ansvarlig redaktør og administrerende direktør: Personvernerklæring og informasjonskapsler cookies Kopiering av materiale fra VG Nett for bruk annet sted er ikke tillat uten avtale.

Logg inn Registrer ny bruker. Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler les reglene her kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes. Du må være logget inn for å bruke denne funksjonen. Logg inn Ny bruker? Har alle damer sex-leketøy? Brukes dette kun alene, eller sammen med partner? Hva synes gutter om dette, er det en mulighet for mer spennende sex eller en trussel mot menn?

Noen menn som bruker sex-leketøy? Nysgjerrige kattelatte er på ferde igjen: Få kjøper selv, de fleste får det i julegave av en venninne eller typen Sex leketøy kan være morsomt, men det er ekte vare som er best!

Heldigvis har jeg mer med mannfolk å gjøre enn med jenter, og derfor mener jeg at en dildo ikke kan sammenliknes. Kona mi trenger det ikke så vidt jeg vet og har det ikke så vidt jeg vet Det eneste jeg har av sex leketøy er en oppblåsbar sau som begynner å forfalne ganske så mye nå.

Vurderer å kjøpe ny da lappesakene begynner å ta vel mye plass og gjør mye ubehag, særlig på de stedene det er fritt for ull på. Bortsett fra den og ett par lakksko har jeg ikke så mye da.

Jo, selvsagt har jeg strings da. Nei, alle damer har ikke sexleketøy. Kjenner i alle fall mange som påstår at de ikke har det, og jeg ser ingen grunn til at de skulle lyve om det Har faktisk inntrykk av at det er flere i parforhold som bruker det, enn single jenter - jeg har alltid trodd det ville være omvendt. Derfor jeg noenganger blir litt overrasket over menn som kanskje ser på en dildo som en trussel.

Men det finnes jo mange flere typer sex-leketøy enn en dildo! Små egg som kan stimulere klitoris, anal-dildoer som begge kan bruke.. De slo igjennom med «Rock chick», et produkt som med sitt unike design ble lagt merke til over hele verden.

Senere kom poppisene «Rude boy», «Bad boy» og «Naughty boy», produkter laget for å stimulere mannens g-punkt. For de som liker stål må Njoy nevnes, som Pfun plug. Dette er stålpluggenes Rolls Royce. Merk deg også at de fleste produsenter etterhvert har fått noen plugger i sortimentet sitt som er laget for menn, men disse som er nevnt her, er de største og viktigste, ifølge Terje Presthus i Erotikknett. En penisring brukes som regel for å gjøre en erigert penis hardere og mer utholdende for en periode.

Penisringen gjør at blodet holder seg i peniskaftet, noe som gjør at mannen vil bruke lengre tid på å få orgasme og forsterke den. Fås i dag både med og uten vibrasjon. De fleste produsenter av sexleketøy har noen penisringer i sitt sortiment, så her er det egentlig umulig å plukke ut noen spesielle, det må eventuelt være norske LAID som har en serie kvalitetsringer. I det billigere segmentet er det verdt å nevne Screaming O.

Screaming O har de siste årene vokst fra en liten bedrift som laget et vibrerende egg, til å bli en av de største innen produksjon av spennende penisringer. De har vunnet en rekke priser, fra priser for beste nye produkt i til beste produsent i Penispumper selger, slik er det bare, selv om mange nok vil strides om hvorvidt dette er et sexleketøy, og hvorvidt det bør nevnes i en slik oversikt. Men, med det sagt, så er verdens mest solgte pumpe fra Bathmate.

For flere tips, les denne guiden fra Kondomeriet. Terje Presthus ved Erotikknett. Sjekk også ut Kondomeriet. Følg Klikk Helse på Facebook. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer på epost. Her er kvinnens erogene soner. Dette funker bedre enn porno. Her er de ekte filmsex-scenene. Fem myter om kvinnekroppen. Mannens «g-punkt» Mange analplugger er spesielt utformet for å stimulere mannens g-punkt, prostatakjertelen, også kalt p-punktet.

Dette området er svært seksuelt følsomt hvis det blir stimulert. Lege Haakon Aars, Lommelegen. Hva bør man tenke på når man velger? Tren gjerne utholdenheten med vibrerende raketter. Det er særlig lengden som varierer her. Noen leketøy må styres, andre «går av seg selv». En bøyd tupp stimulerer for eksempel prostata. Et godt glidemiddel, og noe å rengjøre med er viktigst. Start med noe billig, tipser Kondomeriet. Sjømannsbrud, lommevagina, håndvagina, masturbator.

I motsatt ende av tabellen, viser det seg at Ringebu i Oppland er kommunen med innbyggere som investerer minst penger i leketøy for voksne. Sammenligner topp med bunn, betyr det at hver Trysil-innbygger kjøper syv dildoer for hver dildo en Ringebu-innbygger kjøper.

På generell basis, kjøpte innbyggere i Trysil 2,16 ganger mer sexleketøy enn landsgjennomsnittet. Kvinner stod for 51,8 prosent av kjøpene hos den erotiske nettbuikken, mens menn ikke er langt bak med de resterende 48,2 prosentene. Blant årets trender, viser det seg at gutta oftere og oftere bestiller sexleketøy ment for dem - og bakenden. Ifølge butikkens tall steg nemlig salget av analt sexleketøy til menn med hele 42 prosent i sammenlignet med Særlig salget av buttplugs og prostatastimulatorer vil øke, skriver deleier og grunnlegger av Sinful, Mathilde Mackowski, til Side3 i en epost.

Triksene som gir menn sterkere orgasme. Hun legger til at norske menn har blitt tøffere til å prøve ut nye ting på soverommet.

Vibratoren Magic Wand er en av Sinfuls mest populære sexleketøy for kvinner. Den ble blant annet kjent gjennom TV-serien "Sex og singelliv".

I løpet av har det gradvis blitt mer populært for menn å kjøpe analt sexleketøy. Det er en voksende gruppe av heterofile menn som finner gleden av frekt leketøy til bakdelen. Hos kvinner nevnes det ofte orgasmer i fleng, men hos menn omtaler vi oftest kun den ene orgasme som oppstår via penis.

Det er litt ergerlig egentlig, for mannens g-punkt sies å gi særdeles intense orgasmer. Dette blir flere og flere menn klar over, skriver Mackowski. Det er én ting som gjør sexlivet ditt bedre - Det blir mindre og mindre tabu blant menn, i tillegg til at produsentene av sexleketøy har begynt å fokusere på dette området, og det skapte en stor endring i etterspørselen, legger Mackowski til.

Det er jo ikke verre enn at de onanerer, eller feks bruker dusjen ved onani? Jeg er forvirret nå: Det er nok samfunnets moralistiske preg som er satt på meg.

Det er vel ikke slik at "alle" jenter har sex-leketøy, f. Men så er jo dette ikke noe som er like lett og snakke om for alle da Vet om mange som synes det er flaut og handle slikt, men jeg har egentlig hatt få problemer med det, så for meg er det ikke noe problem. En annen ting er at det kan være vanskelig og få tak i slikt hvis man bor litt avsides. Menn som ser på sex-leketøy som trussel, synes jeg ofte er rett og slett latterlige. En dildo kan jo ikke erstatte en partners kjærtegn, bare for og ta et eksempel.

I stedet for og se på leketøyet som en trussel, burde de heller se på det som krydring av sexlivet, noe jeg absolutt ser på som positivt. Og sex-leketøy er jo ikke bare for damer, og det finnes andre leketøy for menn enn "oppblåsbare barbara". Indra, jeg er nok veldig enig med deg her. Bortsett fra dette med at en dildo kan erstatte et one-night-stand.

Der er jeg ikke helt enig, du sier at en dildo ikke kan erstatte kjærtegn ol hud, lukt, kyss etc. Dermed vil jenter uansett dildo eller ikke savne dette, og ha one-night-stands. Tenker du annerledes om det? Jeg er ei jente som er i et avstandsforhold, og ser kun typen annen hver helg. Da sier det seg selv at sex er mangelvare bortsett fra når jeg er sammen med han.

Jeg føler meg likevel ikke harry som bruker vibrator i ensomme stunder, og disse har jeg selv kjøpt. Vi har brukt den ene sammen, men det var mest rett etter jeg kjøpte den, og han var nysjerrig.

Selvfølgelig er de ikke sammenlignbare med å ha sex med kjæresten min, men helt topp å kose meg med når vi ikke sees. Av mine single venninner har noen dildo, mens andre har ikke. Men er det harry-desperat fin uttrykk, sant? Jeg har aldri vært i et forhold der det har vært nødvendig å dra inn sexleketøy, men jeg syns det er annerledes og ikke fullt så harry-desperat da.

Ginger1, det er vel neppe nødvendig, men det kan jo være et spennende krydder? Jeg mente ikke akkurat at en dildo kan erstatte en one-night stand, men jeg tenkte mer på det at en dildo ikke kan erstatte en partner. Men, med det sagt, så er verdens mest solgte pumpe fra Bathmate. For flere tips, les denne guiden fra Kondomeriet. Terje Presthus ved Erotikknett. Sjekk også ut Kondomeriet. Følg Klikk Helse på Facebook. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer på epost.

Her er kvinnens erogene soner. Dette funker bedre enn porno. Her er de ekte filmsex-scenene. Fem myter om kvinnekroppen. Mannens «g-punkt» Mange analplugger er spesielt utformet for å stimulere mannens g-punkt, prostatakjertelen, også kalt p-punktet. Dette området er svært seksuelt følsomt hvis det blir stimulert. Lege Haakon Aars, Lommelegen. Hva bør man tenke på når man velger? Tren gjerne utholdenheten med vibrerende raketter. Det er særlig lengden som varierer her. Noen leketøy må styres, andre «går av seg selv».

En bøyd tupp stimulerer for eksempel prostata. Et godt glidemiddel, og noe å rengjøre med er viktigst. Start med noe billig, tipser Kondomeriet.

Sjømannsbrud, lommevagina, håndvagina, masturbator. Ikke så naturtro onanihylstre. Til venstre Nexus Revo, til høyre Nexus Glide.

Stålpluggenes Rolls Royce, her Pfun plug. Se flere saker fra: Dette bør du ha i sexskuffen. Nekter mannen å bruke sexleketøy. Sexleketøy for menn Lørdagsgodt for lekne mannfolk. Sex og hjelpemidler Sexleketøyene du bør vite om.

Julegave til kjæresten 30 erotiske julegavetips. Test av sexleketøy De beste vibratorene. Sexverktøyet alle par trenger. Analsex Baklengs til himmels. Menn og sex Her er mannens erogene soner.

Gaysir er Norges største og nude massage com i norge møteplass for homofile, bifile, transpersoner og andre autosurfeur: Inneholder reklame, forsøk på å selge produkter, verving til organisasjoner eller lignende. Ikke så naturtro onanihylstre. Ditt sexliv - Menn har begynt å kjøpe ett spesielt sexleketøy - til seg selv. Noen menn som bruker sex-leketøy? De gjør tydeligvis mer i Trysil enn å bare stå på ski for å holde varmen.

0 People reacted on this

Leave a Reply:

Your email address will not be published. Required fields are marked *